Nyt kalkulationsark
I kraft af min evne for at digitalisere arbejdsgange, fik jeg løbende mange opgaver. Bl.a. skulle jeg udarbejde nye beregningsark for stålkvalitet i forbindelse med Kvalitets Sikring.

I forbindelse med mit ansvarsområde for donkrafte, kunne jeg se at der var en oplagt mulighed for at udarbejde et nemmere beregningsark og ændre på hele arbejdsprocessen.


Beregningsark for donkrafte
Min største opgave hos SKS var at udarbejde et nyt kalkulationssystem. Det eksisterende kalkulationssystem var besværligt, upræcist og utilregneligt.
Jeg fik på kort tid udarbejdet et nyt kalkulationssystem, der rettede op på det gamle. Derudover gjorde jeg mange af procesgangene nemmere, mere overskuelige og indarbejdede ønsker som sælgerne havde. Det var f.eks. at det skulle være muligt at regne med specifikke produkter, og at der være automatisk opdatering af priser.

Jeg har i mange år arbejdet med Excel. Mine Excel kompetencer er i top og jeg nyder at arbejde i Excel, og bruger det så meget som muligt. Særligt hos Skandinavisk Spændbeton fik jeg lov at vise mine færdigheder.
Excel